Aseară, în timp ce efectua patrularea pe timp de noapte, un echipaj al Direcției Poliția Locală – Biroul Intervenție a observat, în zona Bulevardului 1848 din municipiul Târgu Mureș, o persoană preocupată să scotocească într-o mașină parcată în dreptul imobilului cu numărul 7.

La vederea polițiștilor locali, persoana respectivă s-a ghemuit sub bordul mașinii, în încercarea de a trece neobservată. Întrucât comportamentul acesteia li s-a părut suspect, agenții de poliție au oprit, după care au somat persoana să iasă din autoturism și au legitimat-o, stabilind că este vorba despre K.F, domiciliat în Odorheiu Secuiesc, județul Harghita.

În urma discuțiilor purtate, bărbatul a recunoscut că forțase ușa autoturismului în care fusese surprins de polițiștii locali și că, în seara respectivă, acționase în mod similar și în cazul altor autovehicule parcate pe raza municipiului Târgu Mureș.

Persoana a fost imobilizată și predată unui echipaj al Poliţiei Municipiului Târgu Mureş, pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: poliția Locală Târgu Mureș