Pompierii mureșeni au fost solicitați să asigure măsuri de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) în cazul a două accidente de circulație care au avut loc în două localități din județul Mureș.

Prima intervenție a fost la o țeavă de gaz ruptă în localitatea Mitrești. Au executat misiunea pompierii militari de la Garda de Intervenție Miercurea Nirajului. Ajunși la locul solicitat aceștia au constatat că este vorba despre o țeavă de gaz ruptă de un autoturism. Pompierii au asigurat zona până la sosirea echipelor de intervenție de la furnizorul gazelor naturale. Din fericire nu au fost victime.

De asemenea, asigurarea de măsuri PSI au fost executate și la o țeavă de gaz ruptă în urma unui accident rutier în localitatea Gănești. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. Ajunși la locul solicitat aceștia au constatat că este vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, iar în urma impactului s-a rupt o țeavă de gaz. Pompierii au asigurat zona până la sosirea echipelor de intervenție de la furnizorul gazelor naturale. Din fericire nici în acest caz nu au fost victime.

ISU Mureș / Foto: caracter informativ