În localitățile în care incidența este sub 4 ‰ – de luni până duminică pot fi desfășurate activitățile comerciale și prestările de servicii în intervalul orar 05:00-21:00.

În localitățile în care incidența este de peste 4 ‰- de luni până joi pot fi desfășurate activitățile comerciale și prestările de servicii în intervalul orar 05:00-21:00.- de vineri până duminică pot fi desfășurate activitățile comerciale și prestările de servicii în intervalul orar 05:00-18:00.

În localitățile în care incidența este peste 7,5 ‰- de luni până duminică pot fi desfășurate activitățile comerciale și prestările de servicii în intervalul orar 05:00-18:00.

Indiferent de rata incidenței, în afara intervalelor menționate, vor putea funcționa:- farmaciile- cabinetele medicale- benzinăriile- livratorii la domiciliu- transporturile organizate de persoane.

Încadrarea localităților în ratele de incidență (stabilită prin hotărâri CJSU Mureș): https://ms.prefectura.mai.gov.ro/coronavirus/

Rata de incidență la zi a cazurilor de coronavirus în localitățile județului Mureș: https://www.aspms.ro/documente/incidenta.pdf

Modelul declarațiilor pe propria răspundere/ adeverință angajator)- https://cetrebuiesafac.ro/modele-declaratii