Până astăzi, 31 martie, în județul Mureș au fost confirmate 20.468 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 189 cazuri noi de persoane infectate, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 61 persoane au fost reconfirmate pozitiv în județul Mureș.

Potrivit informațiilor DSP Mureș, la această dată sunt internate 316 persoane confirmate pozitiv în spitalele din județul nostru.

De asemenea, până la această dată, 18.349 de persoane s-au vindecat în județul Mureș (Direcția de Sănătate Publică transmite numărul total al persoanelor vindecate, număr care cuprinde persoanele externate din spitalele de pe teritoriul județului Mureș și numărul cazurilor pozitive izolate la domiciliu și declarate vindicate conform legislației în vigoare). În plus față de acestea, 1.703 de persoane au fost externate la termenul de 10 zile (persoane confirmate pozitiv, dar asimptomatice), iar 687 de persoane au fost externate la cerere.

Un număr de 77 persoane sunt internate cu suspiciune de infecție cu virusul Covid-19, potrivit datelor DSP Mureș.

Până acum, 615 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș.

În județul Mureș, 137 persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 1057 de persoane se află în carantină la domiciliu.