Un proiect deosebit, dedicat românilor de pretutindeni, a fost lansat în mediul online de afaceristul mureșean Doru Borșan. RUA- Românii Uniți Acasă, un nou proiect, un nou început, alături de prietenul nostru Dan Negru, AMBASADOR al proiectului RUA. Pentru că ACASĂ nu este un LOC… ACASĂ este un SENTIMENT… care ne unește pe toți!”, a transmis Doru Borșan.

Proiectul se dorește a fi unul de mare anvergură care va include mai multe segmente de piață, de la un marketplace cu mii de produse românești de cea mai bună calitate până la o aplicație de dating și nu numai. Investiția este una deloc de neglijat “câteva sute de mii de euro sau oricât e necesar“, spune afaceristul mureșean care mai precizează, cu multă mândrie, că proiectul este coordonat de fiul lui, Doru Borșan Jr.

Înainte să vă prezentăm o primă acțiune din cadrul proiectului amintit, dorim să-i asigurăm de toată susținerea noastră în a promova astfel de proiecte dedicate comunității și le urăm mult succes în planul ambițios demarat.

RUA.ro: “Ai pe cineva drag stabilit în afara țării? Trimite-i un gând bun care să îl sensibilizeze în seara de Paști. Iar noi vom completa surpriza cu un pachet cu produse tradiționale românești, astfel încât, oriunde s-ar afla, persoanele dragi ție să trăiască Sărbătorile de Paști exact ca acasă, în România!
Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi formularul de campanie, din site-ul RUA: https://bit.ly/3u3RHWs
Întreaga acțiune pe care o pregătim constă în 400 de pachete. Costurile produselor din pachet, cât și cele de transport, sunt suportate 100% de noi.
Hai să aducem bucurie, de Paști, românilor din diaspora!
*Pachetele se pot trimite rudelor, cunoscuților având domiciliul într-una din țările: Austria, Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Italia, Olanda, Portugalia, Spania, Ungaria.
** Campania se desfășoară până în data de 20 aprilie.
***Pachetele urmează să fie livrate în perioada 22-26 aprilie.
****Vei primi o notificare, prin sms, în momentul în care pachetul a fost trimis.

MS / Foto-video: rua.ro / Doru Borșan