Noi proteste față de restricțiile impuse în România în contextul pandemiei de COVID-19 au loc, pentru a doua seară la rând, în Capitală și în câteva orașe, inclusiv în Târgu Mureș. La manifestația din Piața Universității din București, un bărbat a fost ridicat de către jandarmi. Protestele sunt organizate de către AUR, iar la manifestația din București participă lideri ai partidului, în frunte cu George Simion, dar și senatoarea Diana Șoșoacă, exclusă din AUR.

Zeci pe persoane au protestat împotriva noilor restricţii anti-COVID-19 și în Târgu Mureș. Aproximativ 40 de persoane s-au adunat, luni seara, la Târgu Mureş pentru a protesta împotriva noilor restricţii instituite de autorităţi pentru a opri răspândirea infecţiei cu noul coronavirus.

Protestatarii au cerut ridicarea restricţiilor de circulaţie şi a celor referitoarea la orarul de funcţionare a magazinelor şi teraselor, precum şi renunţarea la purtarea măştii de protecţie, pe motiv că virusul nu ar fi fost identificat şi “COVID-19 nu se ia prin aer”, potrivit Agerpres.

MS / Foto: