”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia este restricţionată pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pe autostrada A3 pe sensul Ungheni către Cheţani, la kilometrul 31+300 metri, din cauza degradării părţii carosabile la rosturile de dilataţie”, a transmis, sâmbătă, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că zona este semnalizată corespunzător, urmând să fie demarate lucrări de reparaţii.

”Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie”, a mai transmis Centrul Infotrafic.

Update: Un nou tronson al autostrăzii A3 a fost inaugurat abia în septembrie 2020. Lotul de aproximativ 18 km dintre Iernut și Chețani. Au fost prezenți președintele Iohannis, premierul Orban, ministrul Transporturilor, Lucian Bode și mulți politicieni mureșeni: Cristian Chirteș, Theodora Benedek, dr. Horațiu Suciu și mulți alți oportuniști.

Cei 18 kilometri, care au costat 90 de milioane de euro, au fost dați în trafic în septembrie 2020. Nu știm cât a costat ceremonia de inaugurare, dar știm că pe autostrada din Mureș este nevoie deja de reparații.

Iată și câteva imagini de la inaugurarea fastuoasă dinaintea alegerilor locale, 18 septembrie 2020:

MS/ news.ro / Foto cop: caracter info