În această dimineață, în mai puțin de o oră, pompierii mureșeni au intervenit la trei accidente rutiere produse pe raza județului Mureș, după cum urmează:

Asigurare măsuri de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) în cazul producerii unui accident rutier în localitatea Budiul Mic, strada Podului. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Detalii aici: Accident soldat cu 3 victime, printre care un copil de 8 ani, în Budiul Mic!

Persoane blocate într-un autoturism răsturnat în afara parții carosabile pe raza localității Vânători, la ieșire spre orașul Cristuru Secuiesc. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Detalii aici: O șoferiță s-a dat peste cap cu mașina și a ajuns la spital, în Vânători!

Pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul unui autoturism răsturnat în afara parții carosabile, în apropierea localității Maiad. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș și din cadrul Gărzii de Intervenție Miercurea Nirajului. Detalii aici: Încă o mașină s-a răsturnat în șanț, în Mureș!