În ultimele trei zile, pompierii mureșeni au intervenit la cinci accidente rutiere, în urma cărora, din nefericire două persoane și-au pierdut viața

Duminică, 28 februarie, accident rutier cu o mașină implicată, pe raza localității Chibed, au intervenit pompierii militari de la Punctul de lucru Sovata și Detașamentul Târgu Mureș, trei echipaje medicale și elicopterul.

Luni, 01 martie, accident rutier cu un autoturism răsturnat pe E60, între municipiul Sighișoara și localitatea Albești, au executat misiunea de prevenire și stingere a incendiilor (PSI) pompierii militari din cadrul Detașmentului Sighișoara. Din fericire nu au fost victime.

Tot luni, 01 martie, accident rutier la ieșire din localitatea Sângeorgiu de Mureș, au executat misiunea PSI pompierii militari din cadrul Detașmentului Târgu Mureș. Din fericire nu au fost victime încarcerate.

Marți, 02 martie, accident rutier între două autoturisme pe raza localității Vânători, au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

Și în această dimineață, accident rutier pe raza localității Saschiz, au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

Sursa: ISU Mureș