O tânără pasionată de călătorii, turism culinar, colecţionarea sneakers-ilor şi motociclism şi-a cumpărat împreună cu soţul ei un apartament în Târgu Mureş în 2016, când era încă în faza de proiect. După ce a fost gata, și-a luat șapte luni să amenajeze locul exact așa cum și-l imagina, cu sfaturi de la designerul Roxana Sand.

Bugetul a ajuns la aproximativ 35.000 euro pentru că multe din piesele de mobilier le-au făcut pe comandă, ca să iasă exact așa cum și le imaginau.

În living au combinat lemn cu metal și au dat pata de culoare prin canapeaua galbenă și prin plante. Pe pereți au pus cărămidă aparentă albă. În bucătărie, care e deschisă către living, e frigiderul Smeg la care Andreea a visat îndelung, dar şi electrocasnice mici de la acelaşi brand. Aici e și o zonă de dining, pe care au delimitato de restul spațiului prin pardoseală: gresie cu model geometric. Chiar dacă majoritatea elementelor sunt în nuanţe întunecate, încăperea nu are un vibe rece, ci mai degrabă jucăuş.

Dormitorul matrimonial este cel mai spectaculos loc din casă pentru că include o cadă freestanding de culoare neagră, cu baterie aurie, fix lângă fereastră. Iar lângă peretele cel mai colorat al casei, e patul cu tăblia formată din două perne din piele caramel prinse de un suport din lemn.

Citește mai mult pe lovedeco.ro