La data de 16 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Gornești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Curtea de Apel Târgu Mureș, privind un bărbat, de 37 de ani, din Sângeorgiu de Mureș, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 2 ani și 2 luni, pentru săvârșirea de infracțiuni comise pe teritoriul Italiei.

La data de 16 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Deda au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Reghin, privind un bărbat, de 51 de ani, din comuna Deda, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 7 ani și 10 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, lovirea sau alte violențe, furt și tâlhărie.

La data de 16 februarie a.c., poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.14 Ghindari au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Târgu Mureș, privind un bărbat, de 41 de ani, din comuna Sărățeni, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, de 9 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Persoanele în cauză au fost escortate şi încarcerate în Penitenciarul Târgu Mureş.​

IPJ Mureș / Foto: caracter info