Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Sighișoara au identificat un tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 12 februarie a.c., în urma verificărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Sighișoara au identificat un tânăr, de 23 de ani, din Sighișoara, bănuit de comiterea unui furt dintr-un autoturism.

În fapt, din cercetări a reieșit că la data de 12 ianuarie a.c., cel în cauză ar fi pătruns în interiorul unui autoturism care se afla parcat pe o stradă din municipiul Sighișoara, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 6.000 de lei, acesta fiind recuperat și predat persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, față de tânăr, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.

IPJ Mureș / Foto: caracter informativ