Cristian Pomohaci continuă să fie urmărit de scandaluri. Fostul preot este căutat de poliție după ce a dat un chef de zile mari în care nu s-au respectat regulile impuse pe perioada pandemiei.

În trecut, Pomohaci s-a lovit de alte două probleme grave. A fost exclus din Biserică pentru că ar fi racolat un minor în scopuri sexuale, dar a fost și cercetat după ce a dat o „țeapă” statului român de 136.572 lei.

Ultima ispravă a interpretului de muzică populară este o petrecere, cu îmbrățișări și pupături, alături de mai multe persoane, printre care și câțiva bătrâni. Mai mult, fostul preot a făcut un live pe Facebook, imaginile fiind vizionate de peste 90.000 de persoane, conform Spynews.

Petrecerea cu pricina a avut loc în Ruștior, județul Bistrița-Năsăud. Potrivit Spynews, polițiștii au început căutarea celor care au participat la eveniment. Aceștia urmează să fie sancționați, conform IPJ Bistrița Năsăud.

Fostul preot a fost dat afară din Biserica Ortodoxă Română după ce a fost acuzat că racola băieți pe internet. Acesta a contestat sentința, la Înalta Curte de Casație și Justiție.

În urmă cu două săptămâni, Curtea supremă a transmis că „respinge cererea de recurs în casație formulată de inculpatul Pomohaci Cristian Dorin împotriva deciziei penale nr. 424/A din data de 23 octombrie 2020 a Curții de Apel Târgu Mureş – Secţia Penală şi pentru Cauze cu Minori şi de Familie.

Obligă recurentul inculpat la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 28 ianuarie 2021”.

În plus, Cristian Pomohaci a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală în formă continuată. Se pare că a omis declararea unei sume de aproape 700.000 de lei, venituri din închirierea a 11 imobile.