În această dimineața a început vaccinarea și la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca. Primi medici clujeni s-au vaccinat începând cu ora 10:00. În Faza 0 sunt programate să se vaccineze 375 cadre medicale din județul Cluj.

Vor fi două puncte de vaccinare situate la parterul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, în compartimentul de spitalizare de zi, având la dispoziție spații de așteptare ante și post-vaccinare, două săli de triaj și un salon pentru urgențe (preterapie intensivă) potrivit Cluj24.ro.

„Suntem foarte bine, nu am avut nicio reacție adversă după administrarea vaccinului. A fost un an greu pentru toată lumea și pentru spitalul nostru. Au fost momente în care a trebuit să ne adaptăm din mers, poate chiar cu un pas înaintea schimbărilor să venim cu modificări. Le-am depășit, noi sperăm cu bine, am încercat să facem față acestei provocări. Așteptăm de la anul 2021 evenimente mult mai bune și intrăm cu optimism în noul an”, a declarat Dr. Violeta Briciu, director medical.