Doi tineri, din județul Mureș, au fost identificați și reținuți pentru 24 de ore, de poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, fiind bănuiți de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie. 

La data de 21 decembrie a.c., în urma activităţilor investigativ-operative desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, au fost identificați doi tineri, de 18, respectiv 23 de ani, ambii din municipiul Târgu Mureș, bănuiți de savârșirea infracțiunii de talhărie calificată.

În fapt, din cercetările efectuate, a reieşit faptul că, la data de 18 decembrie a.c., cei în cauză ar fi deposedat, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Târgu Mureș, de suma de 180 de lei și de un telefon mobil.

În baza probatoriului administrat, la data de 21 decembrie a.c., faţă de cei doi, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

IPJ Mureș / Foto: caracter informativ