Poliţiştii din Mureş au efectuat, sâmbătă, percheziţii la domiciliul unui tânăr de 18 ani, unde au descoperit plante de canabis şi instalaţii de creştere a acestora, precum şi aproape 9.500 de articole pirotehnice, informează Poliţia Română.

Potrivit sursei citate, din cercetări, a reieşit că cel în cauză ar fi achiziţionat articole pirotehnice interzise la deţinere în scopul recomercializării acestora.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, 9.438 de articole pirotehnice din categoriile 2 şi P1, în cantitate totală de opt kilograme.

Totodată, la faţa locului au fost identificate instalaţii clandestine de creştere a plantelor de cannabis, opt plante de cannabis, două aparate pentru mărunţit tutun, şapte kilograme de tutun, 3.400 de foi cu filtru pentru confecţionarea tutunului, precum şi mai multe înscrisuri privind comercializarea de bunuri cu regim special (articole pirotehnice, tutun) şi unităţi de stocare media, precizează sursa menţionată.

Percheziţiile au fost efectuate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Sursa: agerpres.ro / Foto: caracter info