Astăzi, pe strada Mihai Viteazul din municipiul Reghin, a avut loc un accident de circulație în care șoferul unui autoturism a făcut prăpăd pe carosabil.

Update ISU Mureș: Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Reghin, au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor la un accident rutier petrecut în municipiul Reghin. În accident au fost implicate 7 autoturisme și au rezultat un numar de 5 victime. Dintre cele 5 victime 4 au fost cod verde și o victima cod roșu. Victima de cod roșu și o victimă de cod verde au fost transportate la spital pentru investigații medicale. Nu a fost nevoie de descarcerare.

Știre inițială: Din primele informații, conform martorilor, acesta a intrat în coliziune cu cel puțin 5 mașini aflate pe carosabil.

Update. În urma accidentului, au rezultat mai multe victime. O victimă de cod roșu și alta de cod verde au fost transportate la Centrul de Primiri Urgențe din Reghin.

Polițiștii sosiți la fața locului efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Revenim cu amănunte.

MS / Foto: Sorin Belean / Danny Daniel / Laszlo Szilagyi – Info Trafic Targu Mures + Radare