În această dimineață, la nivelul secției ATI a Spitalului Clinic Județean Mureș s-a produs un incident constând în supraîncălzirea unui conductor electric și al unei prize corespunzătoare unui pat ATI, din fericire fără foc deschis, se precizează într-un comunicat emis de SCJ Mureș.

Personalul de serviciu a acționat prompt, limitând astfel amploarea incidentului. Prin serviciul de urgență 112 a fost anunțat ISU Mureș care s-a deplasat la fața locului, se mai precizează în comunicat.

Conform aceleiași surse, nu a fost afectat personalul medical sau pacienții internați pe secția ATI, totodată pagubele au fost minore, constând în afumarea peretelui pe o zonă de circa un metru pătrtat în jurul prizei.

Pompierii mureșeni au fost solicitați la un incendiu izbucnit într-un salon ATI de la Clinica din spatele Casei Tineretului Târgu Mureș, în care se aflau internați 6 pacienți. Acesta a fost lichidat înainte de sosirea echipajelor de intervenție, precizează și ISU Mureș.

Vă reamintim că, în noiembrie, 11 persoane și-au pierdut viața, în mod nedrept și neașteptat, în secția de reanimare a Spitalului Județean Piatra Neamț. Detalii, aici.

MS / Foto: caracter informativ – arhiva