Vaccinul anti-COVID-19 a devenit cel mai dezbătut subiect din ultimele zile. Într-adevăr, mai este puțin timp și acesta ar trebui să sosească în România, motiv pentru care cetățenii trebuie să cunoască cât mai multe informații despre el și posibilele efecte pe care le-ar putea produce. O româncă, stabilită în Marea Britanie, s-a oferit voluntar pentru testarea cu acest vaccin, după ce tatăl i-a murit din cauza infecției cu COVID-19.

Silvia Câmpeanu a vorbit, la Antena 3, despre efectele pe care le-a simțit după ce i s-a administrat vaccinul anti-COVID-19. Aceasta a povestit că gestul său a fost dur criticat, fiind acuzată că a primit bani pentru a dezinforma populația ulterior, ba mai mult, unii s-au bucurat de moartea tatălui său.

Cu toate acestea, Silvia Câmpeanu dezvăluie că nu există loc de asemenea interpretări, având dovada în acte că nu a primit niciun ban, singura remunerație pe care ar fi putut să o primească era cea de drum, pe care a refuzat-o.

“Singurele cheltuieli care s-ar deconta ar fi cele rezonabile de transport, dar eu venind de undeva de la 10 kilometri e absolut absurd să solicit orice beneficiu material”, a declarat Silvia Câmpeanu, miercuri seară.

Femeia a făcut vaccinul sâmbătă, iar acum se simte bine și își desfășoară activitățile de zi cu zi. Aceasta a povestit că atât ea, cât și soțul său au făcut vaccinul și s-au simțit similar. Singurele mici semne neplăcute au fost la început, atunci când cuplul a simțit o ușoară durere de cap care a trecut natural, fără medicație specifică în acest sens.

”Mă simt bine, merg, mănânc, dorm. Am absolut toate activitățile pe care le aveam și înainte, atât eu cât și soțul meu pentru că și el este voluntar. M-am simțit absolut normal. Am avut o ușoară durere de cap care a venit la un moment dat și a dispărut fără niciun fel de medicație. Din câte am înțeles, din voluntarii văzuți la acea clinică de studiu, și erau aproape 1000 de voluntari, nimeni nu a avut efecte adverse”, a mai spus Silvia Câmpeanu.

Foto: caracter informativ