Pe când credeam că a apus epoca regimului ce și-a bătut joc de oraș în ultimii 20 de ani, iată că în municipiul reședință de județ, Târgu Mureș, lucrurile, mai bine zis lucrările, au rămas la același nivel de execuție, anume câțiva “Dorei” care fac ce-i taie capul.

De data asta vorbim de o altă stradă, P-ța Republicii, dar tot de cea mai ignorantă firmă față de contribuabili, prin lucrările executate în bătaie de joc, Aquaserv SA, deși compania controlată de primăria Târgu Mureș obține profituri imense de pe urma acestora, bună parte din sume regăsindu-se, din păcate, în veniturile șefilor instalați pe tiparul PNL Mureș aka Apele Române.

Revenind la cazul de față, acum au închis o stradă pentru a executa lucrări de branșament comandate de un privat, la fel de ignorant, pentru un bloc răsărit peste noapte printre case. Cum au procedat? Foarte simplu pentru ei, dar în bătaie de joc pentru riverani, nemaivorbind de pericolul iminent la care se expun participanții la trafic.

Pur și simplu au pus de-a latul străzii într-o parte o dubă, iar în cealaltă doi “Dorei”. Fără nicio atenționare transmisă înainte riveranilor, fără minimă semnalistică și binențeles cu “meseriași” fără echipamente de protecție. Și nu vorbim de o oră, ci de mai multe zile.