La noapte, norii apar în jumătatea nordica iar în zonele de munte de aici s-ar putea să fulguiască puțin. În rest cerul va fi variabil, chiar senin în sud-est. În zonele joase se formează ceață, iar temperaturile ajung la minus 9 grade în depresiuni.

Luni se încălzește ușor și temperaturile se apropie de normal. Norii se adună treptat în jumătatea de nord a țării iar spre seară apar precipitații slabe: ninsori în Maramureș și la munte, lapoviță în Transilvania și ploi în Moldova și în Crișana.

În restul țării, găsim soare și vreme bună iar vântul va avea intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă, pe unde va viscoli ninsoarea și va spulbera zăpada depusă. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 grade în depresiuni și 11 grade în regiunile sudice.

Marți, avem vreme frumoasă însă dimineața găsim mulți nori și ceață în zonele joase din sud-vest, centru și nord-est. Vântul se întețește la munte și în regiunile estice.

Miercuri ceața revine în Oltenia, Transilvania și Banat și s-ar putea să burnițeze. În restul țării găsim vreme mai bună, dar temperaturile se mențin sub nivelul perioadei.

Iată cum va fi vremea în Mureș și ce temperaturi vom avea: