Un angajat în vârstă de 52 de ani al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Mureș a decedat după ce a fost depistat pozitiv cu COVID 19, iar alți 10 colegi, printre care și șeful instituției sunt infectați și urmează tratament.

Potrivit directorului CJAS Mureș, Manuel Butiulcă, măsurile de prevenire au fost luate în permanenţă iar după ce a fost confirmat primul caz s-a făcut o dezinfecţie generală, Casa de Asigurări fiind închisă timp de două zile.

Pe lângă cei 10 angajați pozitivi ai Casei Județene de Asigurări de Sănătate Mureș, alți 10 au intrat în izolare fiind contacți direcți.

Reamintim că până astăzi, 3 noiembrie, în județul Mureș au fost confirmate 5.743 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2. Față de ziua precedentă, au fost înregistrate 145 cazuri noi de persoane infectate, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

De asemenea, până acum, 208 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat în spitalele din județul Mureș, potrivit datelor DSP Mureș (decesele în plus față de raportarea de ieri au fost înregistrate în ultimele 3 zile). 

MS / stiriletransilvaniei.ro / Foto: caracter informativ