Conform unei informații apărute pe ceasulcetatii.ro, șeful Poliției Locale Târgu Mureș, raul dacian matiș, i-ar fi spus unei subalterne ,,Dacă fiul tău nu își vede de treabă și se mai leagă de mine sau de soție, îl omor“.

“Domnul Matiș a venit nervos la mine în birou și a spus că-mi omoară fiul dacă se mai leagă de el și soție. Mi s-a părut nepotrivită reacția și că și-a pierdut cumpătul. I-am replicat că pot să-i dau numărul de telefon al fiului, dacă vor să discute ca între bărbați, dar n-a vrut. Mă gândesc să fac o plângere penală, dar după ce mă voi consulta cu familia. În rest, nu cred că e ceva neadevărat din ce a scris fiul meu”, a declarat Adriana Lupu, conform aceleiași surse.

Povestea ar fi plecat de la o postarea pe Facebook a altui fost polițist local, Florin Florea, unde Adrian Lupu a comentat că e curios cum se vor descurca slugile fostei administrații, mai ales când au rate la mașinini noi. Comentatorul este fiul unei polițiste locale, Adriana Lupu, care s-a trezit azi cu șeful ei în birou, care a amenințat-o.

Citește mai mult pe ceasulcetatii.ro / Foto: colaj fb