Reamintim de sfârşitul tragic pentru un tânăr de 18 ani, în comuna Sânger, județul Mureş. Băiatul şi-a pierdut viața aseară, într-un accident rutier grav, în maşina condusă de tatăl lui. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Potrivit poliţiştilor, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de un mal de pământ.

Subinspector de poliție, Aurica Florina Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureș: Poliţiştii au stabilit că un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism din Luduş înspre Sânger, a părăsit partea carosabilă, s-ar fi izbit de o acumulare de pământ prezentă pe suprafaţa drumului, ulterior răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Tânărul de 18 ani, pasager pe locul din dreapta, a murit pe loc. Iar tatăl lui, cel care conducea maşina, a fost rănit grav în accident.

Rusu Cătălin Adrian, paramedic SMURD Luduș: La fața locului am găsit o mașină răsturnată pe partea carosabilă care se afla o persoană decedată având leziuni incompatibile cu viața și o persoană de cod galben. S-a constatat decesul.

Subinspector de poliție, Aurica Florina Sabău, purtător de cuvânt IPJ Mureș: Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

După accident, drumul a fost blocat minute bune pe ambele sensuri până când pompierii au degajat partea carosabilă.

Sursa: observator.tv