Compania Azomureș, a anunțat, într-un comunicat însoțit de imaginile video de la finalul materialului, că în această perioadă activitatea combinatului este mai vizibilă din cauza temperaturilor scăzute. Pentru o corectă informare redăm integral comunicatul.

Temperaturile scăzute din ultimele zile ne fac mai vizibilă activitatea. Apele industriale utilizate pentru funcționarea echipamentelor tehnice sunt supuse unui proces de răcire și apoi refolosite în zona de producție, fără a interacționa cu materiile prime din care se fabrică îngrășămintele.

Răcirea se realizează prin intermediul a 35 de turnuri speciale, de diferite dimensiuni. În fiecare oră, prin aceste sisteme se recirculă peste 65.000 mc de apă. Din cauza procesului de evaporare, în fiecare oră se mai adaugă în sistem aproximativ 600 de mc.

Temperaturile scăzute din ultimele zile ne fac mai vizibilă activitatea. Apele industriale utilizate pentru funcționarea echipamentelor tehnice sunt supuse unui proces de răcire și apoi refolosite în zona de producție, fără a interacționa cu materiile prime din care se fabrică îngrășămintele. Răcirea se realizează prin intermediul a 35 de turnuri speciale, de diferite dimensiuni. În fiecare oră, prin aceste sisteme se recirculă peste 65.000 mc de apă. Din cauza procesului de evaporare, în fiecare oră se mai adaugă în sistem aproximativ 600 de mc.#excelență #responsabilitate

Publicată de Azomureș pe Miercuri, 21 octombrie 2020

Sursa: Azomureș