În această după-amiază, primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan, a anunțat că a intrat în izolare, după ce fiul acestuia a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19. Pentru o corectă informare redăm integral mesajul primarului.

“Pentru că mereu am fost sincer și transparent cu dumneavoastră, vă informez că, la un control de rutină, care a inclus și alte analize medicale, fiul nostru a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am efectuat testele atât eu cât și soția mea, în cazul nostru testele fiind negative. Niciunul dintre membrii familiei nu avem vreun simptom specific.

Începând de astăzi, toți membrii familiei suntem în izolare la domiciliu, timp de 14 zile. Până mă voi întoarce la muncă, l-am desemnat pe viceprimarul municipiului Târnăveni, Florin Sim, pentru exercitarea atribuțiilor de primar.

Vă rog să fiți solidari unii cu alții, responsabili față de voi și cei din jur și să aveți grijă de sănătatea voastră. Vă mulțumesc și vă doresc numai bine!” a transmis primarul.