Disperarea a pus stăpânire pe doi părinţi din Mureş. Fata lor, în vârstă de 22 de ani, a plecat de acasă în urmă cu două zile şi nu a mai dat niciun semn de viaţă. Tânăra, diagnosticată cu o tumoare pe creier, are o stare de sănătate precară, iar ai ei se gândesc la ce e mai rău. Și o simplă distribuire a mesajului poate ajuta enorm. Mulțumim.

Fata în vârstă de 22 de ani locuieşte împreună cu familia într-o gospodărie din Mureş. Părinţii au văzut-o ultima oară luni dimineaţa, când a rămas acasă doar cu sora mai mică. După câteva ore, copila i-a sunat şi le-a spus că tânăra a dispărut. Cineva ar fi zărit-o în timp ce se urcă într-un autobuz.

Nyilas Erzsebet, mama tinerei: “Nu a zis nimic, ceva haine lipseşte, nu a fost plecată niciodată. Toată lumea, de la vecini şi de la toate a căutat, dar nu.”

Disperată, familia a cerut şi ajutorul poliţiştilor, care s-au mobilizat şi au început căutările.

Acum câteva luni, tânăra a primit o veste cruntă – suferă de o boală gravă şi începuse deja un tratament.

Nyilas Erzsebet, mama tinerei: “E bolnavă. Are tumoară la creier. Am fost acum la un tratament, mai trebuie să mergem. Poate să facă criză de epilepsie după tratamentul acesta. Numai atâta să spună că e bine şi că trăieşte.”

Fata are 1 metru 65 înălţime, 80 de kilograme şi părul lung, şaten. Cei care au văzut-o sau au informaţii despre ea sunt rugaţi să sune la 112 ori să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Sursa: StirilePROTV