Medic, economist și antreprenor, Laszlo Lorenzovici nu neagă gravitatea pandemiei, observă doar inconsistența autorităților la multe dintre acțiunile lor: ”Știți câte cancere nu au mai fost diagnosticate la timp? Blocarea sistemului de sănătate face mai multe victime decât COVID”

Reamintim că în septembrie a fost anunțat decesul prof. univ. dr. Benedek István, la vârsta de 71 de ani, acesta fiind confirmat cu COVID-19 alături de alți colegi, în august. După acuzațiile aduse de familia acestuia privind modul de intervenție în timpul spitalizării, acum, medicul Laszlo Lorenzovici aduce acuzații noi, infirmând cauza declarată a decesului de către autorități.

“Știți din ce cauză a murit profesorul Istvan Benedek din Tîrgu Mureș, doctorul care a efectuat primul transplant de măduvă la un bolnav adult în România? El a reușit să depășească infecția cu COVID și a fost răpus de infecția cu o bacterie luată din aparatul de ventilat! De ce nu vorbește nimeni despre acest lucru?” acuză Laszlo Lorenzovici.

“Dacă a apărut acest coronavirus nou, care este un virus periculos, asta nu înseamnă că ceilalți bolnavi au dispărut. Există și ei dezvoltă boli, forme avansate de cancer, care devin netratabile… Cel mai bine se vede în consumul de medicamente care a scăzut pe anumite boli autoimune sau oncologice” mai spune medicul.

Laszlo Lorenzovici nu neagă gravitatea pandemiei, observă doar inconsistența autorităților la multe dintre acțiunile lor: ”La 28 de cazuri pe zi s-a decretat carantina. La 180 de cazuri pe zi s-a ridicat carantina. La 1.800 de cazuri, nimeni nu se mai stresează. La 2.800 de cazuri pe zi, viața merge înainte. Acum am ajuns la 4.000. Cam așa am trăit toți aceste ultime 8 luni”.

Citeşte întreaga ştire: Dr. Laszlo Lorenzovici: ”Știți câte cancere nu au mai fost diagnosticate la timp? Blocarea sistemului de sănătate face mai multe victime decât COVID”