Reamintim că vineri, președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, a anunțat într-un comunicat că a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus și s-a izolat la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile, starea lui de sănătate fiind una relativ bună.

Până la această oră au fost confirmați pozitiv Covid-19 încă opt angajați, dar activitatea instituției nu este afectată, atribuțiile lor fiind preluate de alți angajați, iar în cazul președintelui atribuțiile au fost delegate vicepreședintelui Consiliului Județean, Alexandru Cîmpeanu.

De asemenea, întreaga clădire a fost dezinfectată cu un aparat propriu, un nebulizator, dezinfectare ce se efectuează în fiecare săptămână, după terminarea programului de lucru. Spațiile unde are acces publicul sunt dezinfectate zilnic, precizează autoritățile.

Accesul cetățenilor se face limitat, cu respectarea măsurilor de protecție și a distanțării sociale și, în măsura posibilităților, li se solicită să se adreseze instituției prin mijloacele electronice (pe adresa de e-mail cjmures@cjmures.ro) sau telefonic (la numerele 0265-263.211, fax: 0265-268.718).