Primarul Sófalvi Szabolcs din Sângeorgiu de Mureș a anunțat în urmă cu puțin timp, două cazuri confirmate pozitiv COVID-19 în rândul angajaților de la Primărie. Publicăm integral anunțul primarului:

Avem 2 colegi din Primarie la care testul Covid19 le-a iesit pozitiv. Din fericire nu se afla in spital, ci acasa, si se simt destul de bine. Acesti colegi nu au intrat in contact direct cu alti colegi sau cu publicul, fiind acasa de mai mult de 3 zile inainte sa fi fost testati. Vor ramane in izolare 14 zile. Astfel, asa cum ne-a comunicat Directia de Sanatate Publica (cu care tin legatura in permanenta) nu se impune inchiderea Primariei si vom continua sa fim pe baricade si in continuare! Daca vom avea si al 3-lea caz de test pozitiv in randul colegilor (si sunt sanse reale sa fie, dupa ce alti colegi, care nu s-au simtit bine, au facut testul, si astazi sau maine trebuie sa le vina rezultatele), atunci va trebui sa luam si alte masuri, asa cum ne va comunica DSP-ul. Va voi comunica detalii si despre asta.

Sa purtati mastile de protectie in magazine si in incaperile inchise si sa va dezinfectati des pe maini! Daca se poate sa veniti doar cu probleme urgente la Primarie sa ne protejati si pe noi! Si sa spuneti o rugaciune pt. toti cei care s-au infectat, sa se vindece cat mai repede! Sa avem grija unul de celelalt! Vigyázzunk egymásra!” a transmis primarul.