Mulți, tot mai mulți foști membri și simpatizanți ai USR-Plus au anunțat public că votează cu POL. Acesta e doar efectul faptului că în Mureș și Târgu Mureș USR-Plus a eșuat, cel puțin pentru moment. Unii spun că din pricina conducerii, alții dau vina pe altceva, a scris consilierul local Radu Bălaș.

Ce constat eu e că au cele mai “subțiri” proiecte din această campanie electorală, situație cauzată probabil de ocuparea timpului cu datul afară din partid a unora și altora. Pentru mine e o mare dezamăgire. O uriașă dezamăgire. La județ s-au aliat cu PNL, partidul care, până acum un an, găzduia cuplul Florea&Maior, exponenții regimului care au distrus orașul. Bazându-se doar pe “efectul” votului național, USR Plus Târgu Mureș este lipsit de consistență și de multe altele, conform aceleiași surse.

Dacă v-au plăcut proiectele lor, în cazul că le-ați găsit pe undeva, votați-i. Dacă nu, să știți că POL va fi acolo în Consiliul Local și va apăra inclusiv valorile USR Plus, așa cum a făcut-o în ultimii patru ani, a concluzionat radu Bălaș.

Sursa: Radu Bălaș, membru fondator POL / fb