Mureșeanca Mona Deteșan, din Luduș, mamă a doi copii, a ajuns într-o gravă situatie în care are mare nevoie de ajutor. De 4 luni luptă in spital pentru viața ei.

Și o simplă distribuire poate ajuta enorm!

Aceasta a fost diagnosticată cu două boli autoimune, activarea macrofagelor și boală celiacă. Chimioterapia, schimburile de plasmă, imunosupresoarele și un număr extrem de mare de medicamente nu au avut, din păcate nici un efect, iar starea ei se agravează din ce in ce mai mult.

Ea e puternică și luptă pentru viața ei in fiecare minut, dar are nevoie de noi pentru a o ajuta sa poată duce lupta mai departe. Singurul medicament care ar mai putea să o ajute e un anticorp din America, Emapalumab, cu ingredientul activ gamifant, care costa 360.000 euro.

Din păcate Casa de asigurări de sănătate din Germania a respinsul dosarul româncei. Mona este internată acum la Spitalul Universitar din Heidelberg.

Singura dorință a familiei e ca fiecare persoana sa o ajute pe Mona cu ce poate! In perioada aceasta când toată lumea aleagă după bani, faimă și bogății, sunt oamenii care aleargă după viața lor, iar noi suntem cei care ii putem ajuta puțin câte puțin.

Donează și tu, iar banii vor ajunge direct in contul familiei, care are atâta nevoie de ajutorul nostru

Cont bancar pentru euro:De51 5535 0010 0021 4907 27

BIC: MALADE51WOR

Titular cont: Detesan Teofil- Ovidiu

Cont bancar pentru lei:Banca TransilvaniaRO04BTRL02701201N17026XX

Titular: Marius Detesan

Link pentru donatie:gf.me/u/yzsxw8

Paypal: dianadetesan84@gmail.com