Înainte să vă spunem ce noi infracțiuni a făcut candidatul partidului pro românia pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, vă spunem o veste bună: Mai sunt 10 zile și CU SIGURANȚĂ aceste personaje VOR DISPĂREA de la conducerea primăriei!

Referitor la imaginile video publicate de Florin Florea pe un grup din Târgu Mureș, șterse ulterior din motive necunoscute de noi, maior claudiu însoțit de o gașcă, noaptea ca hoții, au descins în forță în mijlocul unei intersecții, mai exact în sensul giratoriu de la Cocoșul de Aur.

Nici una, nici alta că s-au și pus pe infracțiuni, mutând după capul lor balizele sensului giratoriu, bineînțeles că în mod total ilegal, neavând nicio pregătire sau atribuție în acest sens. Ba mai mult, cu o atitudine de veritabili bombardieri, deranjați de camera de filmat care suprindea infracțiunea, au escaladat balizele și s-au îndreptat amenințător către cel care filma, trecând strada prin loc nepermis.

Înainte să publicăm și textul care însoțea imaginile video, sperăm că autoritățile competente au suficiente dovezi pentru a lua de urgență măsurile legale care se impun și să facă publice sancțiunile acordate.

“Dacă mâine se va circula in sensul giratoriu de la Cocoșul de Aur, la fel sau chiar mai prost decât astăzi, să știți cui să-i mulțumiți.
Un candidat la funcția de primar, hotărăște el, când vrea și după cum îl taie capul, să modifice un sens giratoriu, noaptea. Sunt convins că există și avizul Poliției Rutiere și cel al Comisiei de Circulație pentru aceste ,, lucrări” dar am totuși o nelămurire.
E atributul unui candidat? Fără echipament corespunzător, traversând pe unde vrea și mai mult decât atât, mă și invită să ,,pun mâna”?
Mulțumesc domnule consilier, nu mă bag la ilegalități, nu e treaba mea pentru că sunt oameni plătiți în primărie să facă acest lucru și nici nu risc să fiu acuzat de săvârșirea unei fapte penale.
Nu de alta, dar art. 339 alin 1, Cod Penal, pentru mine e cât se poate de clar, și citez: ,,Instalarea de mijloace de semnalizare rutieră sau modificarea pozițiilor acestora, fără autorizație eliberată de autoritățile competente, de natură să inducă în eroare participanții la trafic ori să îngreuneze circulația pe drumul public se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.”
Voi formula o plângere penală în acest caz, deoarece nu mi se pare normal, ca un dublu incompatibil, consilier al primarului, să hotărască el cum se circulă în acest oraș. E orașul târgumureșenilor domnule Maior, nu moșia dumneavoastră!
” este textul care însoțea imaginile video prezentate mai jos.

MS / Video: Florin Florea