Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, Dumitru Bîltag, a fost filmat în timp ce conducea cu peste 100 km/h în localitate și, potrivit polițistului care se aude pe înregistrare, nici nu oprește la semnalele celor de la Rutieră. Bîltag confirmă că mașina îi aparține, dar susține că nu a comis nicio abatere, conform unui material publicat de libertatea.ro

Imaginile au fost filmate cu aparatul Radar în data de 20 iunie 2020, într-o localitate din Mureș, imediat după miezul nopții. În momentul în care a realizat că are de-a face cu șeful IPJ Mureș, Dumitru Bîltag, unul dintre polițiștii din mașină, a început să filmeze aparatul radar cu telefonul și să comenteze imaginile. Potrivit acestuia, Bîltag circula cu peste 100 de kilometri în localitate și nici nu ar fi oprit la semnalele polițiștilor de la Rutieră, conform aceleiași surse.

Contactat de Libertatea, Șeful IPJ Mureș recunoaște că numerele de înmatriculare din filmare sunt ale mașinii sale, dar susține că nu a încălcat nicio regulă în trafic.

Deși de la eveniment au trecut mai bine de două luni, la Poliția Mureș nu a ajuns însă, deocamdată, niciun dosar pe numele șefului lor.

Citește mai mult și vezi video pe libertatea.ro