Vara se apropie de final, dar plajele sunt pline de turiști, pentru că vremea a fost perfectă, iar prețurile au început să scadă. S-au făcut multe rezervări și pentru săptămâna viitoare, când începe programul “Litoralul pentru toți”. Asta înseamnă tarife mai mici la cazare în toate stațiunile. Sunt unități care le reduc la jumătate, doar să mai aibă activitate până la vara viitoare.

Cei care au ales să vină pe litoral la final de august au făcut alegerea perfectă pentru bugetul familiei. Prețurile au intrat la apă, așa că sunt reduceri chiar și de 30 la sută față de perioada de vârf a verii. Un nou val de reduceri se va aplică de săptămâna viitoare, când începe programul Litoralul pentru Toți.

De la 1 septembrie, pachetele turistice vor fi reduse chiar și cu aproape 65 la sută față de vârful sezonul estival. Cine vrea să își rezerve un sejur în acea perioadă va putea plăti contravaloarea prin agenții sau la hotelieri, chiar și cu vouchere de vacanță.

49 de hoteluri, însumând 3600 de locuri de cazare, s-au înscris în acest an. Cele mai multe sunt din Mamaia și Eforie Nord. Este pentru prima dată, spun hotelierii, când au cereri peste așteptări pentru perioada a doua a lunii septembrie.

MS / Foto: caracter informativ