La data de 20 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Reghin au depistat în trafic, la intersecția străzilor Morii cu Apalinei, din municipiul Reghin, un autoturism, condus de un bărbat, de 55 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta figurează ca având dreptul de a conduce suspendat pentru săvârșirea unei alte abateri la regimul rutier.

Având în vedere faptul că pe parcursul verificărilor bărbatul a avut o atitudine recalcitrantă, manifestând un comportament violent la adresa polițiștilor, s-a procedat prompt la imobilizarea și încătușarea acestuia, fiind condus la sediul poliției, pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, la aceeași dată, față de bărbat, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.Mureș.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș.

IPJ Mureș / Foto: caracter informativ