Este cunoscut faptul că în starea de alertă se pot strânge fizic semnături de susţinere a candidaţilor la alegerile locale, fiind introdusă şi facilitatea ca aceste semnături să fie strânse în format electronic. Așa cum era de așteptat, în județul Mureș, o singură formațiune politică a ales varianta inovativă de a strânge semnăturile online, anume POL Târgu Mureș, de departe cel mai reformist partid local.

“Aseară aveam strinse online 134 semnături pentru CL Targu Mures dintr-un total de vreo 700 și 157 semnături pentru CJ Mures dintr-un total de vreo 2500. Daca mai sunt doritori care doresc sa semneze online, atunci va rog sa ma contacteze pe privat. Incercam sa inovam putin cu aceste semnaturi online si sunt curios, daca vom reusi. 🙂 “, a transmis președintele POL Dan Mașca.

Semnăturile de strîns pentru un partid cu aleși locali votati de mii de oameni sînt o prostie marca PSD, PNL, UDMR si alti puiuti de ai lor. Să pui niște privați, afectati la greu de efectele pandemiei, să piardă timp și bani pentru a stringe aiurea semnaturi ce nu pot fi verificate de nimeni arata cit de prosti conducatori am avut si avem. Orice reprezentant al acestor partide ce au votat si mentinut astfel de legi proaste nu poate decit sa semene cu cei, care au dat aceste legi, le-au pastrat ani la rind si ii conduc acum”, a mai adăugat Dan Mașca.

MS / Foto> colaj