Astăzi, de la ora 18, Live pe pagina #POLTarguMures şi pe paginile candidatului POL la CJ Mureș, Ovidiu Vasu:

Dezvoltarea economică şi a mediului de afaceri din Mureş.

Vă rog sa-mi scrieți comentarii cu doleanțele, ideile şi soluțiile voastre! Eliberați-vă şi spuneți adevărul acestor 30 de ani ! Nu mai fiți complicii “mafiei transpartinice a gulerelor albe”, prin teama de controale şi neimplicare civică din această cauză!

Dragi antreprenori mureşeni:

“Libertatea e o stare de spirit pe care trebuie sa o simți.

Suntem liberi în măsura în care ne asumăm rolul pentru care ne-am născut, în măsura în care ne facem treaba cum se cuvine.
Libertatea se cunoaște în discernământul omului, în capacitatea lui de a alege între bine și rău. Libertatea e prețioasa numai după ce o pierzi. Cautam toată viata libertatea, dar nu ne dăm seama de acest dar decât atunci când e prea târziu.

Un om liber este cel care nu se abate de la principii și are curajul sa spună mereu adevarul, e cel care gândește profund, cel ce nu se lasă obstrucționat de cineva, un partid sau o doctrina. El trebuie să conștientizeze faptul că numai în adevăr poate trăi liber și ca amăgirea e calea pierzaniei.

Omul este liber pe cât de deștept este, pe cât de sincer iubește și pe cât de atașat este de credință.

Sunt un om liber!”
Text despre libertate, preluat de la Claudiu Ionescu candidatul POL la Primăria Hunedoara, fost ofiţer de poliţie.

Înscrieți-vă pe oameniliberi.com şi candidați la alegeri în localitatea voastră! Aproximativ 250 de oameni din Mureş au făcut-o deja în această perioada.

Sursa: POL