Astăzi, a apărut primul cort destinat campaniei pentru strângerea semnăturilor necesare la alegerile locale ce vor avea loc în septembrie 2020, atât pentru candidatul la fotoliul de primar al municipiului Târgu Mureș și cel de președinte al Consiliului Județean Mureș. cât și pentru lista de consilieri de la Consiliul Local Târgu Mureș, respectiv Consiliul Județean Mureș.

Astfel, încă de la primele ore ale dimineții, în centrul municipiului Târgu Mureș, zona Ceasul cu Flori, “Cei Buni” (conform sloganului afișat), reprezentanții Partidului Oamenilor Liberi – POL, s-au prezentat pentru a convinge mureșenii să-i susțină.

Printre reprezentanții POL s-au regăsit Ovidiu Radian Vasu, candidatul la funcția de președinte CJ Mureș; Adrian Mureșan, candidatul la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș; câțiva aspiranți la funcția de consilier județean sau local: Radu Bălaș, Pápai László Zsolt, Andrei Chebuțiu, Ándi Gherghe.

“Vă așteptăm la Ceasul cu Flori din Tg Mureş, pentru o semnătură și o vorbă bună! Eu personal, voi fi acolo în fiecare zi de la 8.30 la 10.00 dimineața, până în data de 5 august.

Találkozunk a Virágóránál! Gyere, támogass egy aláírással és váltsunk egy-két szót!” a transmis mure;enilor candidatul POL la CJ Mureș, Ovidiu Radian Vasu.

De asemenea, pentru a-și convinge simpatizanții că vorbele trebuie susținute de fapte, Radu Bălaș, consilierul local din partea POL în CL Târgu Mureș, a scris pe pagina de facebook:

“POL A AVUT CEI MAI PERFORMANȚI CONSILIERI LOCALI DIN ROMÂNIA.

3 consilieri locali
52 hotărâri de consiliu inițiate (17,3/consilier)
31 de hotărâri de consiliu aprobate (10,3/consilier)
1000+ amendamente și luări de cuvânt

Am iniţiat mai multe proiecte de hotărâri decât toţi ceilalţi 20 de consilieri locali la un loc, din UDMR, PNL (ALDE) şi PSD.

Am fost de 80 ori mai eficienţi decât consilierii locali USR din Bucureşti: 15 consilieri, 30 de hotărâri iniţiate (2/consilier), 2 hotărâri de consiliu aprobate (0,13/consilier).

În 95% dintre localitățile din România, consilierii locali nu inițiază nicio hotărâre de consiliu local.

Cu doar 3 consilieri locali din 23, în Opoziție și fără niciun reprezentant în conducerea Primăriei Târgu Mureș, am reușit mai multe decât am sperat: https://oameniliberi.com/ce-am-facut/

🇭🇺 A POL-NAK VOLTAK ROMÁNIÁBAN A LEGHATÉKONYABB KÉPVISELŐI

3 helyi tanácsos
52 határozati javaslat kezdeményezés (17,3/tanácsos)
31 javaslat került elfogadásra (10,3/tanácsos)
1000+ módosító javaslat és felszólalás

Több határozati javaslatkezdeményezésünk volt, mint az összes többi párt, az RMDSZ, a PNL (ALDE) és a PSD tanácsosainak együttvéve.

Nyolcvanszor hatékonyabbak voltunk, mint az USR bukaresti tanácsosai, akiknek 15 tanácsosa, 30 határozati javaslatot nyújtott be (2/tanácsos), és ebből két javaslat került elfogadásra (0,13/tanácsos).

A romániai települések 95 százalékában a megválasztott tanácsosok egy javaslatot sem kezdeményeznek!

Mindössze három tanácsossal a 23-ból, és ELLENZÉKBEN többet értünk el, mint azt reméltük, dacára annak, hogy egy képviselőnk sem volt a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal vezetésében: https://szabademberek.com/mit-csinaltunk-mi/ a scris Radu Bălaș.

Referitor la alte posibilități de susținere, consilierul Radu Bălaș a mai precizat:

“Ne-au întrebat foarte mulți prieteni cu ce ne pot ajuta în campania electorală. Există mai multe variante de susținere:

1. Like&share la postările POL.

2. Discuții cu cei apropiați, în care să le povestiți ce am făcut.
https://oameniliberi.com/ce-am-facut/

3. Strângere de semnături.
https://oameniliberi.com/strange-semnaturi-pentru-pol-gyuj…/

4. Donații.
https://oameniliberi.com/donation-form/

POL nu primește bani de la stat, așa încât singurele noastre surse de finanțare sunt banii noștri personali, cotizațiile și donațiile. Ducem o luptă inegală și din acest punct de vedere cu celelalte partide care primesc milioane de lei lunar din buget (PSD, PNL, UDMR, USR, ALDE, Pro România și PMP).

Dacă veți dona, mesajul nostru va ajunge la mai multă lume. Mulțumim celor care au donat deja și celor care ne vor susține”.

MS / Foto: Radu Bălaș