Reamintim că în această săptămână, viceprimarul municipiului Reghin, Márk Endre Dezső, a anunțat că a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus (Detalii, aici). Ulterior acestui anunț, primarul municipiului Reghin a decis închiderea instituției. Aseară, primarul a mai anunțat un caz depistat pozitiv, contact al viceprimarului, dar și creșterea numărului celor carantinați. Pentru o corectă informare redăm integral mesajul transmis de aceasta.

“În această seară au ajuns toate rezultatele colegilor mei. Din păcate mai avem un caz confirmat în cadrul primăriei. Și cum colega noastră a avut contact la sfârșitul acesta de săptămână cu mai mulți colegi, va trebui ca la o perioadă de 6-7 zile distanță să refacem testarea pentru a fi siguri că nimeni nu a fost infectat.

În consecință, pentru a reduce pe cât posibil pericolul de contaminare, programul cu publicul al Primăriei Municipiului Reghin va rămâne același și săptămâna viitoare.

La acest moment colega găsită pozitiv este internată în spital cu o stare de sănătate generală bună. La fel si dl viceprimar și celălalt coleg al nostru internat. Starea lor merge spre bine. Avem în carantină 7 colegi (inclusiv eu) ca măsură de prevenție dată de DSP pentru că am fost toți pe lista de prim contacți ai lui Mark Endre. Toți avem rezultatul negativ, dar respectăm legislația și stăm în carantină până spre sfârșitul săptămânii viitoare. Vom reveni cu informații pe măsură ce le vom avea.
Vă mulțumim tuturor celor care ați avut un gând bun pentru noi, să vi se-ntoarcă înmiit. Să fim sănătoși!
“, a transmis primarul.

MS / Foto> caracter info