Reamintim că aseară, viceprimarul municipiului Reghin, Márk Endre Dezső, a anunțat că a ieșit pozitiv la testul pentru coronavirus (Detalii, aici). În urma acestui anunț, primarul municipiului Reghin a decis astăzi închiderea instituției. Pentru o corectă informare redăm integral mesajul transmis de aceasta.

“Având în vedere faptul că atât dl viceprimar cât și un alt coleg din instituție au fost confirmați pozitiv cu COVID-19, am luat măsura închiderii instituției astăzi, 21.07.2020 începând cu ora 12.00, pentru a face o dezinfecție totală în clădire. Fiind conștienți de pericolul pe care îl presupune la acest moment contactul direct dintre colegii din instituție și cetățeni, începând de miercuri 22.07.2020, programul instituției cu publicul va fi telefonic și online, toate solicitările și răspunsurile în scris făcându-se exclusiv prin registratură/CIC.

De asemenea vom face testarea angajaților și ținem permanent legătura cu reprezentanții DSP Mureș pentru a lua toate măsurile care se impun pe măsură ce situația evoluează. Vom reveni cu informări pe măsură ce vor apărea modificări. Le dorim colegilor noștri însănătoșire grabnică!” a transmis primarul.

MS / Foto: municipiul Reghin