Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Ibăneşti, au identificat în trafic, pe raza comunei Hodac, pe relaţia Tireu – Uricea, o autoutilitară ce nu avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare, condusă de către un tânăr, de 29 de ani, domiciliat în comuna Ibăneşti.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti în bazele de date s-a stabilit că tânărul în cauză nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie iar autoutilitara condusă de către acesta nu era înmatriculată.

Totodată, conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, care a indicat o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care tânărul a fost condus la Spitalul municipal Reghin, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate de către poliţiştii Postului de Poliţie Ibăneşti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

IPJ Mureș / Foto: caracter informativ