Au mai rămas doar 3 zile până la deschiderea oficială a celui mai important centru comercial din oraș. Shopping City Târgu Mureș a implementat toate măsurile de siguranță și distanțare socială pentru o experiență de cumpărături responsabilă și se inaugurează oficial pe 16 iulie. Hipermarketul Carrefour si magazinele adiacente acestuia s-au deschis deja de pe 25 iunie 2020.

Fii în centrul atenției!

Sub conceptul „Fii în centrul atenției”, Shopping City Târgu Mureș pune în lumina reflectoarelor cea mai modernă experiență de cumpărături și relaxare a mureșenilor. Cu o suprafață de 40.000 de mp, peste 113 magazine, un etaj întreg dedicat petrecerii timpului liber, o terasă exterioară de 3.000 de mp pentru experiențe culinare locale și internaționale și 1590 locuri de parcare terane și supraterane, noul centru comercial devine cel mai modern spațiu pentru cumpărături, relaxare și divertisment din județul Mureș.

Shopping City Târgu Mureș a luat toate măsurile de prevenție și distanțare socială necesare pentru o experiență de cumpărături responsabilă, primind certificarea internațională Covid Compliant din partea Safe Shopping Centers. S-au montat totemuri cu dezinfectant, centrul comercial este aerisit periodic, în mod natural și s-au instalat benzi de distanțare socială în zonele unde se creează aglomerație. În plus, purtarea măștii de protecție este obligatorie de către toți angajații și clienții și se asigură verificarea temperaturii la intrarea în clădire pentru cumpărături responsabile și în siguranță. 

4 zile de oferte și promoții: începând de joi, 16 iulie, vizitatorii vor fi întâmpinați la Shopping City Târgu Mureș cu oferte, promoții, o tombolă cu premii și experiențe memorabile.

În perioada 16-31 iulie, la cumpărături de minimum 150 lei, clienții intră în tombola specială și pot câștiga prin tragere la sorți: 2 x vouchere experiență de relaxare la Valea Verde Retreat, pentru 2 persoane, 3 x vouchere experiență de degustare vinuri la Villa Vinea, pentru 2 persoane.

Pentru a sărbători, în exclusivitate, prima zi în Târgu Mureș, Sephora, unul dintre cele mai inovatoare lanțuri de parfumerii din întreaga lume, la fiecare al doilea produs cumpărat, în baza cardului de fidelitate, clienții vor avea un discount de 30%.

Gerovital vine cu reduceri de sezon, de până la 40% la produsele de protecție solară, dar și 25% la toate tipurile de dezinfectanți Farmec și Dermofarm.

Douglas oferă pasionaților de beauty & make-up un discount de 15% pentru achizițiile de minimum 220 lei, cu Douglas Beauty Card.

Momentele speciale trebuie sărbătorite cu bijuterii unice. Noua bijuterie Exquisite a pregătit un discount de 10% pentru toate bijuteriile cu diamante, iar Teilor Fine Jewellery aduce la Târgu Mureș colecția specială “Pure Diamonds”, cu un discount de 30%.

Pasionații de modă vor descoperi cele mai noi tendințe pentru vară și vacanță cu discounturi de până la 70% în primul magazin Reserved din Târgu Mureș, iar pentru clienții sportivi, Hervis a pregătit 300 de mingi de fotbal, pentru primele 300 de bonuri ce valorează cel puțin 50 de lei. Dar și multe alte oferte speciale, ce trebuie descoperite în magazin.

O carte bună, citită în orice moment al zilei, este tot ce ți-ai putea dori pentru un început de vacanță de neuitat. Bookcity își așteaptă clienții în lumea poveștilor cu titluri de renume și oferte speciale pentru toți cei pasionați de lectură, indiferent de vârstă. La casa de marcat, dacă prezintă codul BookcityMures10, fiecare client va avea o reducere de 10%.

Smyk este locul de întâlnire al copilăriei și îi așteaptă pe micii lor clienți cu 15% reducere la o selecție de jocuri și jucării.

Cei care își doresc un nou produs electrocasnic sunt așteptați la Flanco. 15% reducere în plus la orice produs față de prețul expus și 15 rate fără dobândă.

Orsay, Deichmann, CCC Shoes & Bags, DeFacto, Sinsay, dm, Beauty for you, Meli Melo, Kenvelo și multe alte magazine au pregătit o serie de oferte speciale.

Experiențele culinare sunt și el pe lista promoțiilor: la Meron Coffee, dacă postezi în social media cafeaua ta preferată și dai tag la @meron.coffee și #MeronTarguMures primești un cookie GRATIS. La Burger House, pe terasa Shopping City Târgu Mureș,în perioada16-19 iulieai 10% reducere la burgeri și coaste. Dakota reduce cu 25% prețul „Philly Cheese Steak”, KFC îți oferă mixul dintre crispy sandwich/3 Filet Bites/3 Hot Wings și cartofi prăjiți la doar 5,5 lei.

Toate detaliile despre experiențele Shopping City Târgu Mureș, dar mai ales lista completă a reducerilor și promoțiilor pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Târgu Mureș, precum și pe pagina de Facebook.