Teoretic, ne apropiem cu pași repezi de campania electorală ce precede alegerile locale, stabilite a avea loc în septembrie. Practic, după atâtea interdicții și stări de urgență/alertă, nimic nu mai e sigur și nu ne mai surprinde.

Însă, foarte sigur e că am decis să nu publicăm aberații sub formă de promisiuni electorale. Fără telegondole sau Weekend 99. Fără candidați care anunță donații făcute către sistemul de stat, nu către sistemul privat cum ar fi normal, deși se află sub titulatura de “liberal”.

Nici de candidați “independenți”, susținuți de uniuni care vor sa schimbe placa, după ce zeci de ani au votat toate aberațiile trimise la vot în CL Târgu Mureș de către gruparea Flo&Mai.

De candidați care promovează extremismul, uitând că suntem în 2020, nici nu se pune problema să-i amintim. Bineînțeles că socialii iasă clar din orice discuție, deși pe undeva ne pare rău de tânărul lor candidat care, sperăm, în viitor va alege un partid mai potrivit pentru valorile care-l recomandă.

Așadar, îi vom publica pe “cei buni”, singurii care au demonstrat în 4 ani că se pot schimba multe în bine, fie și în doar 3 oameni.

Ca atare, vă prezentăm ultima postare făcută de candidatul POL Târgu Mureș, Adrian Mureșan. Aceasta fiind și prima postare inteligentă a unui candidat mureșean.

“🇹🇩La multi ani, Rubik Ernő! Stiați că adunarea modulo 4, de genul 5+2=3 modulo 4, cea care pare plictisitoare în școala generală, este direct legată de mișcarea unei fețe din cubul lui Rubik? Știați că o asemenea jucărie poate furniza exemple pentru înțelegerea matematicii? Când voi fi primar, voi dispune fonduri pentru generarea de conținut educațional și perfecționarea profesorilor în așa fel încât, la Tîrgu Mureș, educația să fie de top“, a postat Adrian Mureșan, candidatul POL la primăria Tîrgu Mureș.

MS / Foto: colaj