Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au identificat trei tineri, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată. Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, a reieşit faptul că la data de 09 iulie a.c., în jurul orei 03.30, un bărbat, de 43 de ani, din Sighişoara, în timp ce se afla pe raza municipiului, pe malul râului Târnava, ar fi fost deposedat prin întrebuinţarea de acte de violenţă, de către trei persoane, de suma de 30 de lei, precum şi de un telefon mobil.

În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, au fost identificaţi doi tineri, de 26, respectiv 17 ani, din comuna Albeşti, precum şi o tânără, de 17 ani, din municipiul Sighişoara, bănuiţi de comiterea faptei.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 800 de lei, acesta fiind recuperat integral şi predat persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de 09 iulie a.c., faţă de cei în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighişoara.

IPJ Mureș / Foto: caracter informativ