Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu au identificat şi reţinut la data de 07 iulie a.c., un bărbat, bănuit de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie . Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureş.

În fapt, din cercetările efectuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu a reieşit faptul că la data de 07 iulie a.c., o persoană de sex masculin ar fi pătruns într-o locuinţă din comuna Sânpetru de Câmpie, cu intenţia de a sustrage alimente dintr-o ladă frigorifică, moment în care a fost surprins de proprietar, asupra căruia ar fi exercitat acte de violenţă, pentru a-şi asigura scăparea.

La scurt timp, în urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate de poliţişti, a fost identificat un bărbat, de 66 de ani, din comuna Sânpetru de Câmpie, bănuit de comiterea faptei.

În baza probatoriului administrat, la aceeaşi dată, faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

IPJ Mureș / Foto: caracter info