Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Mureş au oprit în trafic, pe strada Pandurilor din municipiu, un autoturism.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul în cauză, ar fi fost condus de o tânără, de 27 de ani, din Târgu Mureş, căreia în urma testării cu aparatul DrugTest, i-a rezultat o valoare pozitivă, motiv pentru care a fost condusă la unitatea medicală în vederea prelevării de probe pentru stabilirea cu exactitate a prezenţei substanţelor psihoactive.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că tânăra în cauză figurează ca având permisul de conducere reţinut în vederea anulării pentru săvârşirea unei alte abateri la regimul rutier.

În baza probatoriului administrat, la aceeaşi dată, faţă de conducătoarea auto, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fara permis de conducere, sub supravegherea unităţii de parchet competente.

IPJ Mureș / Foto: caracter info