Art & The City și Avimag invită tinerii mureșeni talentați să se afirme în spațiul cultural de la Uzina Foto. Faci muzică, ai o trupă, pictezi sau faci artă vizuală/artă digitală, ești actor, faci stand-up și nu ai avut ocazia să perfomezi în fața publicului? La Uzina Foto vei avea șansa de a le arăta și celor din comunitate ce știi să faci și cât de bun ești.

În fiecare săptămână se va organiza un eveniment dedicat oamenilor talentați din Mureș care vor putea să se prezinte în premieră, off-line, în fața publicului. Evenimentul „Seara debutanților” se va desfășura, în aer liber, la Uzina Foto din cartierul Unirii.

Pentru a participa la „Seara debutanților” de la Uzina Foto, trimite un email la adresa: contact@avimag.net. „În mail, te rugăm, să atașezi un scurt CV sau să ne scrii câteva cuvinte despre tine, despre ceea ce faci și despre ce ai vrea să prezinți în cadrul evenimentului. Ne poți trimite și link-uri cu paginile tale de social media sau canalul de YouTube. Ne poți contacta indiferent de domeniul artistic în care activezi sau în care dorești să-ți faci o carieră. După ce primim informațiile de la tine, îți vom răspunde și te vom anunța, când este programat evenimentul la care vei fi invitat” – anunță organizatorii.

Sponsorul acestui proiect/eveniment este Reea SRL.

MS / Foto: caracter informativ