Un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Reghin, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii reghineni pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

În fapt, la data de 06.04.2020, pe timpul nopţii, tânărul în cauză ar fi pătruns într-o locuinţă şi în anexele aferente acesteia, profitând de faptul că uşile de acces nu ar fi fost încuiate şi asigurate de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice şi obiecte de uz casnic, cauzând un prejudiciu de aprox. 4.000 de lei.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că tânărul de 28 de ani, în perioada 2017-2018, ar mai fi comis două infracţiuni de furt calificat, pe raza municipiului Reghin, din incinta unei grădiniţe şi a unui centru de zi pentru copii, de unde ar fi sustras 4 televizoare, un calculator şi bani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 5.300 de lei.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, cercetările urmând a fi continuate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin.

IPJ Mures / Foto: caracter informativ