“Grupul Milvus” este o organizație neguvernamentală, non-profit, dedicată protecției păsărilor și a naturii, activând în domeniul conservării, educației, cercetării și consultanței cu scopul de a schimba România într-un loc mai bun pentru păsări, natură și oameni.

„10 136 km parcurși pe jos, 2 385 zile petrecute pe teren, 163 de animale salvate, 25 220 de păsări inelate, 3 650 de oameni la 148 de evenimente!

Pentru mulți doar cifre, pentru noi chintesența activității. Pentru noi natura este scena activităților și a muncii noastre. Este locul unde dorim să ducem copii și tineri pentru a conștientiza că fără natură nu există viitor, nu există valori. Fii alături de noi și anul acesta prin redirecționarea celor 3,5% din impozitul pe venit! Ai declarațiile gata completate chiar aici – https://milvus.ro/involve/doilasuta/. Iar dacă ești curios de realizările noastre din anul trecut, raportul nostru de activitate pe anul 2019 poate fi consultat online – https://milvus.ro/wp-cont…/…/2020/05/raport_anual_2019-1.pdf”

Milvus Group: singura organizație din România care se ocupă cu îngrijirea și reintroducerea păsărilor rănite în natură.

Data limită pentru depunerea formularelor este 30 iunie 2020!

Sursa: Facebook Grupul Milvus